top of page

Moena

Güncelleme tarihi: 10 Kas 2023

Endlicheria metalca

Moena parfümler

Ekstraksiyon Yöntemi: Buhar damıtılma Damıtılmış Bitki Kısmı: Dallar ve yapraklar Parfümlerde kullanılmak üzere Amazon yağmur ormanlarında yeni keşfedilen koku notu. Peru halkı tarafından kafur moena olarak da bilinir. Brezilya gülağacına benzer aroması ve tedavi edici faydaları nedeniyle her geçen gün elde edilen saf yağa olan ilginin artmasıyla kozmetik sektörüne de ilgi artmıştır. Böyle bir bitkiden elde edilen yağ, şimdiye kadar yeryüzündeki tek özel Moena ağacı türüdür. Bu tür bitkilerden elde edilen uçucu yağ, tıbbi aromaterapiye yeni bir katkı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda onu kozmetik ve parfümeride inanılmaz derecede nadir ve değerli kılar. Moena Esansiyel Yağı, Peru Amazon'un derinliklerinden büyüleyici derecede nadir bulunan bir bulgudur. Brezilya Gülağacına benzer şekilde kokulu olan bu zarif uçucu yağ, Madre de Dios'ta çığır açan bir ağaçlandırma projesinin parçası olan ağaçlardan damıtılmıştır. Parfümlerde moena kullanımı; Sabah güneşindeki çiğ damlasının yeşil zencefil kokusu ile başlayan demlenmiş çay ve taze tütün yapraklarının yaklaşmakta olan fırtınanın ardından gelen arındırıcı tazelik gevrekliği simüle etmek için kullanılır.

0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Komentáře


bottom of page