top of page

KARANLIK

Kötülüğün kokusu

Kötülüğün kokusu

Evrende herşeyin kendine ait bir frekansı olduğu gibi güzel ve kötü kokularında bilimsel olarak bazı frekanslara sahip olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

Kötülüğün Kokusu

Başka alemler ve boyutlar hakkında ilim, tecrübe sahibi olan doğa üstü araştırmacılar olan bazı havascı hüddamlar, meta fizikçiler, parapsikoloji uzmanları, şamanlar, rahipler, büyücüler, paranormal araştırmacıların derin boyutlardaki ruhsal varlıklarla bazı medotlar sayesinde iletişim kurmak için ritüellerinde bazı kokular ve tütsülerin kullanıldığı biliniyor.


Kötülüğün Kokusu

Karanlık ve kötülüğe hizmet eden kokular ritüel ayinlerde kullandıkları yöntem iblislerin ve zararlı cinni bedensiz varlıklar ile temaslar bazı amaçlar için kullanılırdı.


Genellikle bakteri ve mikroorganizmaların çürümesinden kaynaklı ortaya çıkan kötü kokular soğan ve yumurta çürükleri, lağım, çöplük, idrar, dışkı, bataklık veya durgun sudan gelen kokular, yanık kokusu, sigara dumanı, katran kokusu olarak özetlenebilir.



Güzel kokular

Misk, amber, gül, oudh, defne yaprağı, sirke, nane, karanfil vs.. gibi kokuların frekansı yüksek olduğu için günlük yaşamda sıklıkla kullanmakta fayda vardır.


(2137)- Hz. Enes (radıyallâhu anh) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:

"Bana, (dünyanızdan) koku ve kadın sevdirildi. Gözümün nuru ise namazda kılındı." [Nesâî, İşretu'n-Nisâ 1, (7, 61).]

15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page